×
image for ux jobs category in dev.bg

Преглед на урок

Анимирана водна повърхност

Анимирана водна повърхност
Сега ще си направим анимирана водна повърхност, като тази:1. Най-напред трябва да си свалите програмката Sqirtz Water Reflections от нашия си сайт - тук. Разархивирайте си я и си я инсталирайте на диска.

2. Създайте си някаква картинка или сигнатура - ако е с размери 350х150, трябва да запълните само 350х75, останалото оставете празно, като показаното:3. Сега стартирайте програмката, която си изтеглихте (и инсталирахте). Отидете на File -> Open и от прозореца изберете сигнатурата си. Изберете инструмента, от лявата част на прозореца на програмата. С него очертайте по контура бялата част от сигнатурата, както е показано по-долу.

Натиснете върху картинката за цял размер.
4. След като сте очертали празното място, натиснете бутона за вода. Може да използвате стойностите, както са зададени при мен - те са идеални за моя случай, но може да не са най-подходящите за вашия проект. Експериментирайте за най-добър резултат.

Натиснете върху картинката за цял размер.


5. Сейфайте работата си. Изберете Animate -> File Sequence -> Save. Аз го записах с 30 Frames, 80% .jpg. Сложете всичките картинки в отделна папка.

Натиснете върху картинката за цял размер.


6. Стартирайте Image Ready и отидете на File -> Import -> Folder as Frames и отворете папката с току-що създадените изображения.
Забележка: когато си отворите изображенията в Image Ready, слоевете няма да са подредени. Ще трябва да си ги подредите в прозореца за анимация!

7. Направете всичките слоеве невидими, с изключение на първия слой. После дублирайте фрейма в прозореца за анимация.

8. Дублирайте всеки фрейм по същия начин до крайния брой слоеве, който имате.9. Трябва да знаете вече как се прави анимация в Image Ready - на всеки фрейм трябва да се присвои по един слой, който да се направи видим, когато е маркиран съответния фрейм - и така, докато се изредят всичките слоеве и фреймове. Натиснете бутончето Play, за да си изгледате анимацията и да я оправите, ако нещо сте пропуснали (ако не сте подредили слоевете по номера, анимацията ще прескача на моменти).

10. Сейвайте крайния продукт, като всяка друга анимация от File -> Save Optimized As... - в .gif формат.
Ето и моят опит:Ако урокът ви допада, споделете го в Twitter и Facebook или го запазете в Delicious.
Урокът е добавен от: Ledenata
Източник: http://www.tutorialfx.com/

Коментари

jimi

Супер, само че когато ваведа стойностите и го затворя, не иска да ми го съхранява!!!

Ledenata

Предполагам какво имаш предвид, че не става - започвам да обяснявам от далече. Опитай някакви стойности за движението на водата /посока, скорост на вълничките и т.н./, пробвай как се движи, като цъкнеш на стрелкичката при стойностите. Ако не ти харесва, промени стойностите и пак пробвай как се движи. Когато вече си доволен от резултата, цъкни в панела със стойностите /но не го затваряй/ - картинката ти ще изглежда така, както си я отворил, преди да я анимираш. Без да пипаш нищо повече го сейфай, както е показано на картинката в урока горе. Не забравяй да го сейфаш в предварително създадена папка, в която ще се запишат слоевете, направени от програмата. Като цъкнеш на сейф, ще излезе прозорче, в което трябва да му зададеш да бъде в .jpg формат и на 80 /аз го слагам на толкова поне/. Дай име на файла и после ОК. После се прехвърляш в Image Ready да си подредиш слоевете и да си направиш фреймовете. Ако пак нещо не е ясно, кажи да помагам :)

Ledenata

А ето и един "воден" подпис от мен:

http://img207.imageshack.us/img207/2365/sig17anime7pf.gif

bubsss

Ехей добре, много готина сигнатура :) Идеята да сложиш рендера над ефекта с водата е попадение в десетката :) :) :)

Ledenata

bubsss, мерси за похвалата - рендера и рамката са ми на отделни слоеве над анимацията :)
Аз съм по идеите - винаги експериментирам, но лошото е, че се развали качеството на гифчето, като го качих в интернет. При мен е с идеално качество, а тук е на петна :(

LORDGG

7. Направете всичките слоеве невидими, с изключение на първия слой. После дублирайте фрейма в прозореца за анимация.

Как ????????????

^^^Забележка: когато си отворите изображенията в Image Ready, слоевете няма да са подредени. Ще трябва да си ги подредите в прозореца за анимация!

Тва сащо не го разбрах :(

bubsss

Този урок не е за начинаещи, понаучи основите първо :) За да направиш даден слой немидим просто цъкни върху очето пред него, а подреждането става с просто влачене на съответните леари. Айде и успех, после може да покажеш какво си постигнал :)

LORDGG

Даи си Скаипа е маннннн даи скаиипаааа молятааа

LORDGG

хелп немоа го напрая :(((((( хелппп

Ledenata

LORDGG, започни с някой по-лесен урок, не се хвърляй на такива уроци, без да знаеш основните неща в програмата :)

LORDGG

ми аз проах по лесни прая ги например мигашта звезда ам там да си напраиш светкавица мигаща звезда малко трундо щото триабваше да разбера още някоии мании обаче после я направих сичко си напраих ма тва немоа :(

Ledenata

Добре де, кажи до къде стигаш с този урок. Щом си правил анимация, вече знаеш за фреймовете и слоевете. Кажи какво те затруднява тук.

LORDGG

И тва го напраих обаче не са повтаря кат сварши и повече не са повтаря някои можели ХЕЛП

Ledenata

Изпрати ми файла да го видя. Ако искаш, тук го сложи, ако искаш на ЛС ми го дай.

LORDGG

МИ ледената даи си скаип молята ако имаш де

borana

SUPER E! ИСКАМ ДА ВИ ПОКАЖА МОЯТ ОПИТ НО НЕЗНАМ КАК ДА ГО КАЧА

KOx2_

ВАЖНО!!! Искам само да добавя няколко забележки по урока!
1. Вместо да го правите на *.gif , преспокоино може да го запазите като флаш файл(Вместо стъпка номер 5 натиснете върхо жълтата свекавичка в хоризонталното меню).
2.Вместо да оставяте празно пространство под сиг-а може да направите нещо за фон и да намалите трансперисити в програмата.
Надявам се да съм бил полезен!

KOx2_

Ето и моите два опита(за сега :P )

http://www.u4ebnici.com/pics/paradise.swf

http://www.u4ebnici.com/pics/school.swf

KOx2_

Ето и моите два опита(за сега :P )
http://www.u4ebnici.com/pics/paradise.swf
http://www.u4ebnici.com/pics/school.swf

maqpen4eva

Пардон, разбрах всичко:) благодаря!

Ledenata

KOx2_, това не са забележки, а допълнения към урока. И щом си почнал да го допълваш, поне обясни по-подробно, защото така все едно нищо не си направил. Урока не е перфектен. Самата аз съм дописвала доста неща към него, за да стане по-ясен.
А опитите си можеш да направиш в гиф формат, за да ги видя, защото така е голямо мазало. Покажи пример и за това как слагаш фон, вместо да оставиш празно място. Аз не оставям празно място, а направо ограждам долната част на картинката. По-лесно ми е. Всеки открива различни неща, докато си прави опити по настройките. Ще се радвам, ако споделиш ти какво си открил, но ако може по-обяснително :)

KOx2_

Няма проблеми, но да се изясня НЕ запазвайте си проектите си във флаш формат, доста боли когата разбереш че не можеш да си го тупнеш в подписа... :( ...
maqpen4eva, ако забелязваш ледената, оставя празно мясно под сиг-а коетео после огражда, аз пробвах да го запълня(нарисъвах морско дъно) и когато правих настройките във програмата забелязах че има плъзгач - Trancparecy, увеличих малко стойността(това под анимирана водна повърхност започва да прозира) и в моя случай стана доста красиво!
оф, по подробно не успях но дано и това да стигне :)

Ledenata

KOx2_, аз казах, че не оставям празно място, а направо ограждам върху картинката и слагам вълничките. Това с празното място е по оригиналния урок, но ми се вижда ненужно усложняване да се смята колко ще ми е картинката, пък колко да е празното и после да се целя да вървя по линията между двете... Много по-лесно ми е да си ограждам направо върху изображението, така си спестявам доста неудобства. За прозрачността си прав - има такава опция и в някои случаи става добре, но се съгласи, че не може да бъде описан обсолютно всеки вариант, който е възможен да стане с този урок. Покажи опита с морското дъно, ако искаш. Ще се радвам да го видя :)

Ledenata

borana, качи си файла в http://www.imageshack.us/, после копирай реда с адреса до Direct link to image. Тук имаш бутонче Img - натискаш го 1 път, после пействаш адреса и после пак натискаш същото бутонче, за да затвориш тага на картинката.
Ще се радвам да видя опита ти :)

KOx2_

Прецаках морското дъно, не ми хрумнаха идеи за някаква зграда, но ето едно друго!

http://www.u4ebnici.com/pics/sun.gif

Ledenata

Браво, KOx2_
Добре се е получило на много ситни леки вълнички :) Обаче, ако сложиш и светъл текст в дясната част, който да се отразява във водата ще стане по-завършено, според мен :)

KOx2_

Пробвах :) , но не ми хареса...
ПП. Вече правим offtopic :P

maqpen4eva

на мен понеже това ми е любимия урок:) и аз се интересувам много от всичко допълнително, зададох въпроса малко прибързано рано тази сутрин преди да си изпия кафето, после отворих програмата и разбрах за какво говориш, аз бях опитвала преди без допълнение, но не ми се получаваше отражението, а не се бях усетила точно това да го намаля, това за флаша и аз мислех да го добавя, той има доста стеснено приложение, но е полезно да се знае, забелязах че може и в АVI също да се запази, но не ми стана ясно какво да избера в менюто. Ще добавя още, че когато използваме "урок" не трябва да се приема в буквалния смисъл - Уроците са в учебниците, а тук не е училище, нито пък ние сме учители ,по-често става дума за "пример" дори и автора на "урока" не е в състояние да предвиди всичко, затова трябва по-активно да се пише след уроците, така се допълват, а не да се правят безполезни апострофи. Колкото до грешките, които се допускат и най-реномираните издателства ги допускат, затова и в истинските учебници има добавка наречена "Печатни грешки"!

KOx2_

wow!

KOx2_

Ето нещо като "трик", вместо всеки път да си играя да пренареждам, да трия и създавам фреймове в Image Ready, аз си записах действите в actions, който знае какво е това ще се сети, а за другите ще кажа само че има доста уроци за така наречените "actions". :)

Ledenata

KOx2_, за това не се бях сетила. Златен си :)
Аз пък си изтривам всичките фреймове, вместо да си играя да им присвоявям слоеве на всеки поотделно. И после създавам нови. По-лесно ми е така. Не знам дали и при другите така се получава, но когато си импортна анимацията в Image Ready, на всеки кадър имам по 2 видими слоя и трябва да се минава на всеки и да се оправя. А като изтрия готовите кадри и ги направя наново, имам два пъти по-малко обикаляне и цъкане с мишката по слоевете.

amika

аз пак няма да ви тормозя със въпроси само ще си покажа фъстъка и какво сътворих преди малко от нямане на работа

http://i.data.bg/06/09/10/67354_orig.jpg

borana

http://img152.imageshack.us/img152/4593/vodahi0.gif


БЛАГОДАРЯ НА ЛЕДЕНАТА, ЕТО И МОЯ ОПИТ

KOx2_

е тва на borana e супер! повече вода, помалко картинка... идейно!

borana

радвам се че ти харесва, а все още съм новобранка

aranna

Става много лесно и бързо. Благодаря за програмата!
Невероятно е!

vlassadar

не мога да се нарадвам, Ledenata, ти си невероятна!
Добре че имам достатъчно морски снимки или такива с езера, всички оживяват и е страхотно. Още не съм се заровил да анимирам отделните кадри с фотошопа, а директно сейфвам в .swf, става толкова лесно!

FuZ1oN

всичко е супер, само един проблем...стигам до 7 точка, когато скрия всички леиъри и оставя само първия, в полето animation всички фреимове се показват (смисъл стоят си там) а ако направя и първия леър невидим всички фреимове изчезват....правя всичко както е описано но не се получава.... help

Casual1912

Привет на всички :) имам един въпрос.Начи като пусна Sqirtz Water Reflections ми изписва ей това

http://img436.imageshack.us/img436/6273/1jw4.jpg
:( .Как да направя 24bit RGB картинка при положение че в менюто на Фотошопа може до 16bit RGB? Моля кажете какво да направя?Благодаря за помоща предварително

Ledenata

FuZ1oN, не мога да разбера какво имаш предвид, като казваш, че фреймовете ти "изчезват" - "остават празни" ли искаш да кажеш? Трябва да им зададеш слоеве, иначе просто няма нищо видимо върху тях и затова стоят празни. Значи трябва да цъкнеш първо на даден фрейм и после да сложиш оченцето пред слоя, който искаш да се вижда на този кадър (фрейм). Цъкваш на първия фрейм и му слагаш видим само първия ти слой, после цъкваш на втория фрейм и слагаш видим втория слой, а правиш невидим първия... изреждаш ги така до края. На всеки следващ фрейм слагаш само по един видим слой - поредния, а останалите правиш невидими. За всеки кадър трябва да е видим различен слой. И не забравяй първо да подредиш слоевете по номера в панела, иначе анимацията няма да е плавна и ще прескача.

Ledenata

Casual1912, ако не е нещо тайно, дай ми картинката, на която се опитваш да го приложиш. Трябва да погледна. Досега такъв проблем не съм имала с програмката :(
Само с тази картинка ли дава такова съобщение или винаги?

FuZ1oN

справих се :)

Kommek

ПРОСТО НЕМОГА ДА ГО НАПРАВА.мОЛЯ ВИ ПОМАГАЙТЕ

Casual1912

@Ledenata мерси, но се оправих преинсталирах програмката и тръгна ;)

spols78bg

ето и аз напражих нещо макар че нямам достатачния опит..само ми кажете каде съм сбъркал моля ви
C:\Documents and Settings\Vesko\My Documents\My Pictures\Untitled-1.gif[/img]

maqpen4eva

сбъркал си на първо място линка, който си дал, за да покажеш опита си тук трябва да качиш картинката от твоя Комп някъде в Уеб-пространството примерно;
http://s113.photobucket.com

atletic

http://web-tourist.net/project/unknown/water.gif

Вижте тая картинка,от браузърите се вижда чат пат добре но я сеифните и ще видите че на моменти прекъсва.Получава се някакво намигане което много дразни.Някои може ли да ми каже как да го оправя.Подредени са ми слоевете

darkangel

Това получих аз но нещо не ми изглежда ок. :(
http://i110.photobucket.com/albums/n81/darkangel_18_01/angelica.swf

angelcheto

това е моя опит
http://free.hit.bg/angelg/Untitled-1.gif

petkana63

Ще ми обяснете ли как да кача тук творбата си.?

BrainStorm

аз успях :D

BrainStorm

аз успях :D

izzie

Страхотен урок!Ето го моя опит:

http://i89.photobucket.com/albums/k238/Izzie_Alex/rose.gif

ivsan4eto

а пък аз нещо немога да се оправя с тая програма :( нз защо...давам на ония точки,очертавам си и
не мога да мърдам мишката никъде другаде освен в прозореца на картинката.....защо става така????плс
помогнете ми мн ми харесва тоя урок ама немога да го направя :(((

Sara Malfoy

След като го очертаеш можеш да дадеш Ctrl+Alt+Delete!След това затваряш отворилия ти се прозорец и продължаваш по урока...

mechkarski

Това е първият ми опит за работа с Photoshop и ето резултатa:
http://image039.mylivepage.com/chunk39/662721/401/logo_tor.gif

lydiqfabio

нестава примен

lydiqfabio

примен няма File -> Import -> Folder as Frames

vietnom

Тази програма Sqirls Water Reflections,се оказва много силна!Браво!Урока е супер!
[code]

http://img101.imageshack.us/img101/4769/untitled1wb5.th.gif

kiss_my_body

Съжелявам въпроса ми не е относно урока обаче ще може ли някой да ми помогне като ми каже какво трябва да направя при инсталирането на Adobe Photoshop CS2 изкарва ми някъква грешка на която пише следното:
[img]

kiss_my_body

Съжелявам въпроса ми не е относно урока обаче ще може ли някой да ми помогне като ми каже какво трябва да направя при инсталирането на Adobe Photoshop CS2 изкарва ми някъква грешка на която пише следното: setup.exe- lllegal system DLL Relocation
The system DLL user32.dll was relocated in memory.The application will not run properly.The relocation occurred becouse the DLL C\WINDOWS\system32\SHELL32.dll occupied an adress range reserved for Windows system DLLS.The vendor supplying yhe DLL should be contacted for a new DLL. Моля ви се помогнете ми!!!

Bonetty

ЗАЩО,КАТО НАТИСНА ctr+N И МИ ПРАЖИ НОВИЯ ДОКУМЕНТ НЕМОГА ДА ГО ОЦВЕТЯ.ДАВА МИ ВСЕ СИВ ЦВЯТ?КАКВО ДА НАПРАВЯ ДА СЕ ОПРАВИ ПОМАГАЙТЕ ПЛС

qk_noob

Браво за урока.Мноо е як :)

DeDeviL

lydiqfabio става, някъде бъркаш. Ето го и моето "произведение". Това което направих е малко по-различно от останалите работи. Които са абсолютно начинаещи (не че аз съм много напреднал) да не се мъчат да очертават с инструмента от програмата. Използвайте pen tool.
Това е водопада в Карлово.

http://www.freewebs.com/ded3vil/Suchurum.gif

DeDeviL

Незнам защо при интернетексплоръра не върви плавно, но ако се свали и отвори с ACDSee си върви както трябва ;)

g0thic_m

сейфай флаш формат и не се занимавай :)

poli70

къде е image ready на CS3 бе хора, включвам анимация от window, но нещо не ми се получава....моля ви помогнете.....skype- xelena2004...

03king03

Аз искам да попитам как да го импортна в PS CS3 като няма image ready.

NI4KO

хмм страно при мен кат save в папката която съм сеифал няма нищо

NightShade

NI4KO трябва да дадеш File>Optimized as ... , а не Save

Ето го и моя опит:

http://i241.photobucket.com/albums/ff264/KentrilDumon/th_Angel.jpg

NI4KO

Имах предвид Sqirtz Water Reflections.В колкото папки пробвам се празно

NightShade

Ако правиш всичко както е описано в урока няма никаква причина да не се запамети на твърдия ти диск . В такъв случай нямам идея какво можеш да направиш...

stoyan434

адски готин урок много ми харесва-БРАВО!!!!

stoyan434

някой може ли да ми кажи откаде да си увелича фреймовете искам примерно както е на урока с 30 ?

stoyan434

намерих го :)

tcvetelinka

защо не мога да си сейфна проекта в gif в ImageReady помогнете иначе стана

LittleDJ

Много готин урок ето какво направих аз:
[img=http://img205.imageshack.us/img205/7580/aquaantt4hb1.gif]

LittleDJ

Опа незнам как се едитва мнението и дали може но ето работащ линк
http://img205.imageshack.us/img205/7580/aquaantt4hb1.gif

NLO

СуПер УрОчЕ :)

gazarkata_vv

при мен като го заварша и го записах в компа пускам и първите 5 секунди всичко океъ и изведнаж спира за ко ли? и стои тъй

Cherry

В CS3 има само File -> Import -> Video Frames to Layers, за картинки няма, поне при мен :(. Някой може ли да помогне и да ми каже как да ги импортна?

Cherry

maqpen4eva благодаря!

tcvetelinka

[IMG]http://i234.photobucket ето и моя опит много е готин урока

angel28

благодаря за урока но аз в опцията file,import нямям тази за която пишете моите са variable data sets,video frames layers,wia suport.HELP

angel28

еи иаз съм със CS3 нямя ли начин как да го направя

Cherry

Моето най - накрая стана! С CS3 съм , мн благодаря на тези, които ми помогнаха. Сложих си всички кадри в анимацията от File->Scripts->Load Files into Stack...

http://i192.photobucket.com/albums/z305/ron4eslon4e/Untitled2.gif


Само не съобразих да намаля размера на снимката.

dessi

как да сейфам тва чудо?

Ledenata

10. Сейфайте крайния продукт, като всяка друга анимация от File -> Save Optimized As... - в .gif формат.

ANINKA

аз имам photobie

*LasTCursE*

emi stana ama malko ne kat horata :( ina4e br za uroka ;)

scorpicore

Има ли някой,който да е успял да се справи с CS3?Знам,че няма Image Ready,но въпреки,че съм новобранец в това все си мисля,че трябва да има и друг начин...
Моля,споделете,ако знаете как...

scorpicore

Направх гооооооо!Благодаря за СТРАХОТНИЯ урок!:)

maslinka__

оф всичко е ок и вече като трябва да го сейфам не ми дава да отворя animate и така нататака и ако цъкна някъде другаде около или върху картинката водата изчезва ще се побъркам ,какво трябва да направя?

krisi94

maslinka__ , аз току що го направих и имах същия проблем, обаче въпреки че отражението ми изчезна все пак го записах. Но това изобщо не беше проблем, защото като го отворих с Image ready се оказа че водата изобщо не е изчезнала ;) Пробвай, доколкото разбрах за това питаш :)

pstanislavov

а за тезо които ги мързи и искат ефект за малко време да си дръпнат NatureStudio ili NatureIllusion :)

CruZ

:)

Mauc7opa

image raady програма ли е ?

maqpen4eva

Добавка към Photoshop CS и CS2, която служи за анимиране, макар че в CS2 не е толкова необходима, защото може да се анимира и без нея!

stingray

Ефекта е страхотен. Браво и благодарности на Ledenata за труда, който полага.

brambi

Здравей,правя всичко до 6-та стъпка и оттам нататъка,не мога да продалжа,нямам Image Reading,защо така?Моля те за бърз отговор

maqpen4eva

За да ти отговори някой защо нямаш ImageReady, трябва да кажеш с коя версия си, иначе въпросът ти е без смисъл и в двата случая! ImageReady има само в CS и CS2 - написала съм го точно през един пост на горе!!!
Ако си с CS3 - отвори си всички снимки, които са запазени в папка след приложението на плъгина и си ги подреди ръчно!

little_mouse_f

http://i328.photobucket.com/albums/l338/lady_joana_pics/2.gif
ето и моят опит :) мисля, че се получи сполучливо :) урока е много хубав :) евала

sevdalina_69

help
моля кажете ми къде да намеря image ready на цс3

maqpen4eva

Човек ви е написал как става с CS3. ама вместо да четете, вие само питате един през друг едно и също нещо, урока е правен много преди да излезе версия CS3, сега ще започнат да питат и тези които са с CS4, като сте начинаещи си сложете CS2 да ви е мирна главата и да ви се получават уроците, а не да се правите на големи "отворковци" щото сте с най-новата версия, нищо че не сте я купили.

Пояснявам за всички, които още не са разбрали:
За CS3 картинките се отварят от File->Scripts->Load Files into Stack...,
повече няма да отговарям на този въпрос и ще наказвам за спам, всеки, който не е прочел преди да пита!

d-boy

Страхотен урок брава много ми хареса веднага ще го пробвам

d-boy

http://www.url.bg/pictures/9f4f40e823969005b62ad197a6a5bd5d.gif
моля вижте картината Някой може ли да ми каже къде съм сгрешил защото не се получи както трябва

maqpen4eva

Pазбъркал си местата на слоевете, когато ги отваряш погледни в панела дали вървят подред, защото обикновено ги дава разбъркано и трябва да си ги подредиш първо в панела да вървят с поредни номера, после отиваш в Make Frames from Layers

maqpen4eva

И тъй като линка за теглене не работи, за всички желаещи да си направят такава анимация, давам линк към по-нова версия, с която този урок става напълно излишен, защото с нея резултата се запазва направо като анимация в желан формат и няма нужда от подреждане във фотошоп:

Изтегли:

maqpen4eva

Инсталирайте програмката, предварително си оразмерете снимката и я запазете, отворете я направете настройките и запазете от :

http://i49.tinypic.com/10i54eu.jpg

deqnecawe

Преди доста време го правих това интересно е ,бях го забравил http://www.url.bg/pictures/0a95512b2c9321f8a9b5775265653b15.gif

mimoza784

http://www.picbg.net/img.php?file=0f40d1d4544c3dac.gif


Уф, не се получи добре, доста големи ми станаха вълните. Има ли начин в тази програма Sqirlz Water Reflections да се види ефекта, преди да се сейфа?

Gioradi

Много е готино ама ти е тъмна картината. А иначе естественоо, че може да се види преди да го сейфаш файла ама трябва да повториш няколко пъти точно вълните, които искаш. На мен програмата малко ми блокира на моменти и картината замръзва затова повтарям отново това, което искам да се анимира.

pakita

Ето оттук можеш да видиш резултата преди да сейфаш :) :

цъкни ме

mimoza784

Благодаря, ще пробвам :)

pakita

Абе тия коментари що не излизат?

pakita

Тоя последният излезе :D

http://yfrog.com/n3moonlight1z

pakita

Това по-горе е част от едно видео, в което ползвах тази програма. По-нататък клипът става много смахнат. При качването луната леко се деформира и заприлича на великденско яйце, а контрастът в цветовте на водата се увеличи (иначе изглежда малко по-реалистична.

Gioradi

Много е яко това с лодката. :)

kaloiana

Страшно ми харесва. Ще опитам и аз.

Space_man

успях да го направя въпреки 4е опцията " File -> Import -> Folder as Frames" при мен я нямаше и трябваше да ги правя всеки фреим по отделно ,но резултата си заслужава наистина :) ето я и мойта "красота" :Д
[url=http://i1227.photobucket.com/albums/ee434/space_man1/photoshop/why-so-serious.gif?t=1294781why so serious...[/url]

milev5

Яко :D
Ето го и язовир Доспат

http://www.moviespictures.hit.bg/dospat.gif

Gioradi

много е хубав Язовира! Браво! :)

Gioradi

http://dolphincry.deviantart.com/art/Black-Sea-193387533

Добави коментар

Трябва да сте регистиран потребител за може да оставяте коментари! Направете своята безплатна регистрация още сега.