Искам да си купя цифров фотоапарат. Мисля апарата+картата да излязат около 500лв. Спрял съм се на няколко модела на различни марки и ще ви помоля за съвет.
1.
- 459.00 лвИскам да уточня, че съм снимал със този апарат и сравнявайки снимките със тези на горния ми се струва, че нямат разлика. Оптиката е еднаква, както и пикселите. Цената само заради дизайна ли е със 100лв отгоре?
2.
- 479.00 лвПо принцип не съм много ЗА, да бъде Samsung, защото съм снимал с 2 апарата от тази марка. Единия беше за около 350лв, а другия е този и честно да си кажа не съм много очарован. Предимствата на SAMSUNG DIGIMAX I6 PMP BLACK са, че има мп3 също и изход за слушалки, но все пак за какво съм си купувал мп3 плеъра?
3.
- 449.00 лв4.
- 459.00 лвЧувал съм, че Lumix-ите са много добри апарати. Питанката ми е тези 2 лумикс-а правят ли по-добри снимки от горните 2 апарата?
Предполагам, че едва ли ще има кой-знае каква разлика, тъй като парите са еднакви. Днес един приятел ми каза, че тези любителски апарати не се различават от горните 2. "Да, Lumix правят хубави профисионални апарати, но от скоро правят и любителски." Вие как мислите?
От тук нататък ще поместя 2 апарата, които ми хванаха окото, от към не-толкова висока цена:
5.
- 309.00 лв6.
- 319.00 лв.И на последно място искам да изкажа одивлението си, когато видях това!!
Моля дайте съвети и мнения. Не е задължително да взема някой от тези апарати. Може да ми помогнете и ориентирате към някой друг.

Влизане
Регистриране
Помощ
Bookmark
Twitter
Facebook
Del.icio.us

Множествено цитиране