Страница 1 от 1
Търся колонки за PC
Публикувано: 15 February 2010, 13:48
Кажи какво ще озвучаваш и какво ще свири през колоните.
Иначе за неголяма стая да гледаш филми и да играеш игри всеки Logitech от Z серията ще ти свърши работа.
Иначе за неголяма стая да гледаш филми и да играеш игри всеки Logitech от Z серията ще ти свърши работа.
Публикувано: 16 February 2010, 14:16
Преки впечатления в стаята ми имам от Logitech X-530 5.1 и CREATIVE INSPIRE 7.1 T7900.
За цена около 220-230 лева с ддс ще си озвучиш прилично една стая около 20 квадрата. Ориентирам те към 5.1 само защото съм абсолютно убеден, че няма да издържиш да не гледаш новите филмчета с 6-каналното аудио с приличен за една стая бас.
Не си казал бюджет.
Навремето тръгнах по тоя път и накрая гледах филмите и слушах музика в компанията на 12-инчови басове.
Сега всичко изчезна и съм усилвател и две трилентови и ми е добре.
За цена около 220-230 лева с ддс ще си озвучиш прилично една стая около 20 квадрата. Ориентирам те към 5.1 само защото съм абсолютно убеден, че няма да издържиш да не гледаш новите филмчета с 6-каналното аудио с приличен за една стая бас.
Не си казал бюджет.
Навремето тръгнах по тоя път и накрая гледах филмите и слушах музика в компанията на 12-инчови басове.
Сега всичко изчезна и съм усилвател и две трилентови и ми е добре.

Влизане
Регистриране
Помощ
Bookmark
Twitter
Facebook
Del.icio.us

Множествено цитиране