iTSchool: Форумна среща - iTSchool

Прехвърляне към съдържание

Страница 1 от 1
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема
  • Bookmark

Форумна среща В момента се провежда... Оценяване на темата: -----

#1 Потребителят е неактивен   ayanakiev Икона Икона ayanakiev Много вожд - малко индианец!

• Стар?!?
  • ПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 21 April 2008
  • Точки:0
  • Новини:0
  • Уроци:0
Много добра

Публикувано: 30 July 2009, 18:30

За момента сме в нас, аз Nevelin и Tikal. Според Nevelin бъбса ше е тука след 30 мин....
Адреса е люлин 10 над О!Шипка...

Янакиев :---
Невелин: ---
Не сме народ, не сме народ, а мърша,/ хора, дето нищо не щат да вършат./ Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!/ "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас./ И не знаем, не можеме, не щеме/ да работим за себе си със време./ Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме.../ Помежду си лихи, буйни, топорни,/ пред други сме тихи, мирни, покорни.../ Все нас тъпчат кой отдето завърне,/ щот сме туткун, щото не сме кадърни.../Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -/ а всякому мерамът е развала...
Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша. П.Р. Славейков
0

#0 Реклама

• Група: Спонсори

Публикувано: --

#2 Потребителят е неактивен   bile Икона Икона bile arse on fire

• Редовен член
  • ПипПип
  • Група: Артисти
  • Регистриран: 06 July 2007
Много добра

Публикувано: 30 July 2009, 19:28

да не дуете много музиката след 00:00, че трудно заспивам =)))))) моля ви съ =)))
pestilence | ...а ониа отгоре, нещо ми дърдори...
0

#3 Потребителят е неактивен   ayanakiev Икона Икона ayanakiev Много вожд - малко индианец!

• Стар?!?
  • ПипПипПип
Много добра

Публикувано: 30 July 2009, 19:33

споко... чакаме желаещи..още ;)
Не сме народ, не сме народ, а мърша,/ хора, дето нищо не щат да вършат./ Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!/ "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас./ И не знаем, не можеме, не щеме/ да работим за себе си със време./ Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме.../ Помежду си лихи, буйни, топорни,/ пред други сме тихи, мирни, покорни.../ Все нас тъпчат кой отдето завърне,/ щот сме туткун, щото не сме кадърни.../Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -/ а всякому мерамът е развала...
Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша. П.Р. Славейков
0

#4 Потребителят е неактивен   hishtnika Икона Икона hishtnika Music will save Us! :)

• Феномен
  • Група: Новинари
  • Регистриран: 15 September 2008
Неутрална

Публикувано: 30 July 2009, 19:39

Да идвам ли? ))
0

#5 Потребителят е неактивен   ayanakiev Икона Икона ayanakiev Много вожд - малко индианец!

• Стар?!?
  • ПипПипПип
Много добра

Публикувано: 30 July 2009, 19:41

пордобности по телефоните...заповядай
0

#6 Потребителят е неактивен   hishtnika Икона Икона hishtnika Music will save Us! :)

• Феномен
  • Група: Новинари
  • Регистриран: 15 September 2008
Неутрална

Публикувано: 30 July 2009, 19:44

Ама и подробности ли има? :)
0

#7 Потребителят е неактивен   nevelin Икона

• homo (pre)presses
  • ПипПипПипПип
  • Група: VIP
  • Регистриран: 23 October 2006
  • Точки:70
Много добра

Публикувано: 31 July 2009, 04:02

E, сори, който бил, бил. Другото път като праеме flash beer (туй си е моя дума , по аналогия с Flash mob) да не се чудите много ;)!

После веднага си напрайхме още един в тесен кръг в другия край на София, ама за него по добре само все едно не съм писал ;).

A wizard is never late, Frodo Baggins. Nor is he early. He arrives precisely when he means to.

0

#8 Потребителят е неактивен   Grabnaka Икона Икона Grabnaka Искам при Дядо Мраз !!!

• Животно
  • Група: Артисти
  • Регистриран: 26 August 2006
  • Точки:9
Неутрална

Публикувано: 31 July 2009, 09:19

пу защо чак сега виждам темата

янакиев ти си ми бил близко бре :)
0

#9 Потребителят е неактивен   ayanakiev Икона Икона ayanakiev Много вожд - малко индианец!

• Стар?!?
  • ПипПипПип
Много добра

Публикувано: 31 July 2009, 10:22

е другата тема начи ше гледаш да не я изтърваш :)
0

Страница 1 от 1
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема
  • Bookmark

1 потребители четат тази тема
0 регистрирани потребители, 1 гости и 0 анонимни потребители