Wacom intuos 3 ot kade???
Публикувано: 16 March 2008, 15:21
Имам едеи въпрос
Вече 2 недли търся да си намера wacom intuos, обаче незнам откаде е най-хубаво да си го купя (става бъпрос за цена)
Такаче ако някои знае да ми каже
И още един въпрос: Дали ми прави голяма разлика А5 от А4 щото цената е доста поголяма (занимавам се с Photosop, Illustrator, Web design и помалко 3Ds Max)
п.с Извинете за моя български език но не съм от българия
поздрав
Иван Гашевски
Публикувано: 16 March 2008, 17:17
Ул. "Майор Първан Тошев" 18-20 (вход откъм прохода), Телефони (+359 2) 81 81 081, 81 81 070, Факс 958 6135
GSM: 0897 87 18 57, GSM: 0888 83 16 90
A wizard is never late, Frodo Baggins. Nor is he early. He arrives precisely when he means to.
Публикувано: 17 March 2008, 02:14
Wide моделите се препоръчват при работа с два монитора или при работа с Widescreen LCD монитор и както самите Wacom казват - "..., also ideal for distortion-free working with widescreen notebooks"
Ето и ръководството за Intuos 3 -> ТУК.
От страница 40 започва обяснението за работната площ.
A wizard is never late, Frodo Baggins. Nor is he early. He arrives precisely when he means to.
Публикувано: 17 March 2008, 19:36
На страница 40 на фигурата е показана една функция FORCE PROPORTIONS.
На страница 43 е обяснена ясно - когато е включена (има отметка), тогава се коригират вертикалните и хоризонтални пропорции. Това предотвратява получаването на криви резултати. Функцията е предназначена именно за съвместна работа с устройства с различен форм-фактор.
Разбира се има и други пинизи. По този и други въпроси можеш да получиш най-компетентен отговор от дистрибутора. Имат си хора за тая работа.
Успех!!!
Между другото, от къде си?
Публикувано: 17 March 2008, 23:11
gashe, на Mar 16 2008, 09:16 PM, каза:
Имам още два въпросa
Дали за да зема Intuos Wide трябва и монитора да ми бъде Wide или просто няма значение?
И защо е за цяли 150 лева поскъп Wide ?
Благодаря
Абе как ще са най-евтини...там е най-скъпо, защото само от там можеш да си купиш законно.
Публикувано: 18 March 2008, 11:49
gashe, на Mar 18 2008, 11:34 AM, каза:
Искам да кажа че това се води единственото място от където може да се купи...не че е незаконно ами не мога да ти го обясня.
----
Сега се разрових защото помня че бях чела в една тема точно за adcom. Ето прочети и виж за какво говорех
Prometheus, на Aug 21 2007, 09:41 PM, каза:
След дълга и скучна размяна на и-мейли с Wacom-ците ми се изясни едно:
Ако не си купиш Wacom от адком или от адком-ските дистрибутори из БГ, гаранцията ти важи само за USA - защото никой друг няма право да продава тук техни продукти а още повече и на по-ниски цени! Другия най-близък дистрибутор в района е чак в Румъния а там цената е
... 12.313,31 Нови румънски леи (RON) = 7.358,24,88 Български левчета (BGN)
Решение:
1. Хвани си за гадже някоя мно-о-ого руса стюардеса.
2. Обещай и главна роля - ако трябва излъжи!
3. Като ти донесе заветния таблет, първо го скрий на сигурно място и чак тогава я зарежи с признанието: "...миличка, аз...аз всъщност съм... гей...сърди се на Wacom... и на японците, те са виновни, аз...аз вобще не бях такъв... преди" ... тръгни си с харектерната чупка в ханша и поклащаща се походка.
Публикувано: 18 March 2008, 17:31
Ас гледах цени на Wacom в Plesio; тук:http://computers.market.dir.bg/fscat.php?id=3118&firm_id=4444 и тук: http://www.pazaruvaj...5-p4701719.html
В Adcom са наиевтини
Има ли някои друг някакво мнение за тва
МЕРСИ
Публикувано: 18 March 2008, 23:03
gashe, на Mar 18 2008, 05:31 PM, каза:
Може да го земеш от каде сакаш. Препорачливо е да го земеш от официален дистрибутер. Ако си во София задолжително земи го од Адком. Прво имаш полна гаранция и второ ако има некаков проблем овде (Адком) е местото каде ги носат за поправка. Нема врска од каде е купен, само да е од официален дистрибутер (reseller) т.е. таква фирма коя соработува со Адком.

Влизане
Регистриране
Помощ
Bookmark
Twitter
Facebook
Del.icio.us
Множествено цитиране