×
image for ux jobs category in dev.bg

За нас

Какво представлява ITSchool.bg и какви са целите му?

ITSchool е вашето виртуално IT училище. Сайта се явява наследник на itschoo.bg и има амбицията да предложи същото високо качество и професионализъм не само по отношение на един софтуер, като Photoshop, но и на цялата гама софтуер използван в IT сферата, а също така и на необходимия хардуер за целта, без да подминаваме и възможностите за развлечение. Освен това ще се стараем да ви държим информирани за последните новости в областта.

Не на последно място сайта е ориентиран към всеки един от потребителите, като дава възможност за публикуване на новини, уроци, активни дискусии по тях и получаване на експертна помощ.

Желаем Ви приятни и ползотворни мигове в iTSchool!

Награди и публични изяви

Макар и млад iTSchool се поддържа от екип, който вече е доказал способността си да работи качествено в сферата на IT образованието. През годините поддържайки и развивайки първообраза на iTSchool, а именно Photoshop-BG, екипът спечели не една и две престижни награди, които са убедително доказателство за добрата му работа.

Сайта не навършил и година бе удостоен с първа награда в категория "Е-съдържание" на конкурса IT Innovations 2006, като потвърждение на това дойде и второто място на конкурса БГ Сайт 2006 в категорията "Дизайн и изкуства" от номинациите на публиката. Това амбицира екипа да положи максималното, да направи сайта все по-богат на съдържание и едновременно с това все по-достъпен, за своите потребители, а през 2008 дойде и признанието, че сме успели – първа награда в категория "Образование и наука" на конкурса БГ Сайт 2008.
Photoshop-BG грабна вниманието на IT общността в България още в първите месеци след появяването си и бе препоръчан от най-добрите в сферата като отлично място за всеки, който иска да се образова. Сайта бе представен във вестници, списания и телевизионни предавания, като източник на знания и ресурси, предоставени професионално и достъпно на български език.
Вече сме натрупали солиден опит и ще направим така, че всеки имащ желанието да се образова и развива в IT сферата да има възможността да почерпи от опита на тези преди него, да се ориентира и да поеме своя път. Този който има нужда от помощ, да я получи, а тези които знаят и могат да споделят своите знания.